Northfolk Ok76 F6y W2i A unsplash

Geldigheid van het Cultuurkaart-budget 2020-2021

31 augustus 2021

1 min leestijd

Mats_CJP

Na afgelopen coronajaar zijn er afspraken gemaakt over de geldigheid van het CK-budget 2020-2021. Wat betekent dit voor jou als budgethouder of culturele organisatie? En vanaf wanneer is het nieuwe budget geldig?

Sinds het begin van de coronacrisis hebben scholen logischerwijs minder gebruik kunnen maken van het budget om met de klassen culturele activiteiten te ondernemen. Daarom heeft CJP in overleg met het ministerie van OCW besloten de geldigheid van het CK-budget van schooljaar 2020-2021 te verlengen naar 31 december 2021.

We moedigen de scholen aan om het budget op te maken voor het einde van het jaar. De culturele sector heeft het hard nodig. Daarnaast zijn er, in tegenstellig tot vóór de zomervakantie, nu weer veel workshops en andere activiteiten mogelijk. Naast het reguliere aanbod op scholen.cjp.nl staat er op educatie.cjp.nl ook nog online aanbod dat scholen kunnen boeken.

Voor culturele organisaties betekent dit dat scholen langer gebruik kunnen maken van hun budget om te betalen voor de geboekte activiteiten. Het heeft geen invloed op eventuele prijsafspraken.

Op deze manier hopen we dat scholen dit najaar nog zoveel mogelijk culturele activiteiten kunnen ondernemen en dat er in het nieuwe jaar weinig tot geen hindernissen zijn om van onze culturele sector te genieten.

De nieuwe budgetten zijn geldig vanaf 1 januari t/m 31 december. De bestelling hiervoor is nu te plaatsen via https://scholen.cjp.nl/ in het menu 'CJP Producten' onder het tabblad 'Cultuurkaart-budget'.

Vragen over CJP Educatie? Neem een kijkje onder 'Scholen' of 'Culturele Organisaties' voor de antwoorden op je vragen.

Lees verder: Wat is de Cultuurkaart en wat kun je ermee?

Deel deze pagina