Kleurles Voorstelling
Theater

Kleurles

Kleurles Voorstelling

Theatervoorstelling met workshop over discriminatie, racisme en sociale uitsluiting en gebaseerd op persoonlijke verhalen

Heb je het gevoel dat je meer je best moet doen dan anderen om hetzelfde voor elkaar te krijgen? Heb je het gevoel dat je best doen helemaal geen zin heeft, omdat de docent verwacht dat ‘er toch niet meer in zit’. Heb je het gevoel dat je minder je best hoeft te doen dan anderen, omdat je altijd het voordeel van de twijfel krijgt? In de voorstelling Kleurles geven vier acteurs het publiek handvatten over hoe om te gaan met vooroordelen van henzelf en anderen. In de workshop gaan we met scholieren en/of docenten in gesprek over hoe er met elkaar om wordt gegaan en bespreken we met elkaar de sociale norm die we graag zouden zien in de school.

PRIJS: voorstelling € 499,-, Workshop € 349,- exclusief 9% btw en reiskosten

THEMA: racisme en discriminatie

Over Live Your Story

Wij maken belangrijke (taboe) onderwerpen bespreekbaar door middel van theatervoorstellingen met persoonlijke verhalen om zo veiligheid in een groep te vergroten, vooroordelen weg te nemen en handvatten voor gedragsverandering te geven.

Contactgegevens

info@liveyourstory.nl

www.liveyourstory.nl