Secrets in the City Game
Technologie Theater

Secrets in the City

Secrets in the City Game

Een online theatergame over een vrouw die wordt gehackt door haar buurjongen

In coronatijd hebben we geleerd om programma's te maken die zowel fysiek als online jongeren kunnen bereiken. Met Secrets in the City hebben we zo'n programma gemaakt. Met deze gegamificeerde online voorstelling spelen we direct in op de interesses van jongeren: games. Door middel van een game, acteurs en een webapp leren kinderen over online veiligheid. Deze game is op elk moment inzetbaar, zowel thuis als in het klaslokaal. Daarnaast is er de mogelijkheid om achteraf ook een fysieke voorstelling te boeken. Deze wordt opgebouwd op school in een klaslokaal.

ZO WERKT HET:

De digitale voorstelling kan alleen gespeeld worden, maar wordt idealiter in groepjes gedaan. Drie tot vier kinderen kunnen, als echte detectives, samen het mysterie ontrafelen. Dit kan via Zoom of Microsoft Teams, maar ook samen in het klaslokaal op een tablet of computer.

PRIJS: € 150,- (per klas)

THEMA: Online veiligheid

Over Studio eXp

Met Studio eXp maken we theater games vanuit storytelling, theater en technologie en combineren we ‘live’ theaterelementen met belangrijke maatschappelijke verhalen.

Contactgegevens

Taam Maas
taam@studio-exp.io
http://studio-exp.io