Maak je eigen nr1 dance track Workshop
Muziek

Maak je eigen nr1 dance track

Maak je eigen nr1 dance track Workshop

Met een groep maken we in korte tijd een dance track met digitale instrumenten en vocalen

Deze workshop biedy leerlingen de kans om hun creatieve talenten te ontdekken en te ontwikkelen door middel van muziek en tekst.
Ze leren binnen anderhalf uur hoe ze hun eigen coole dance track kunnen maken, ongeacht hun muzikale achtergrond.

Dit doen ze onder begeleiding van een professional, met behulp van een mobiele opnamestudio. De doelstelling van de activiteit is om leerlingen te inspireren om hun eigen creativiteit te gebruiken en zichzelf uit te drukken door middel van muziek en tekst.Het is ook bedoeld om hun zelfvertrouwen te vergroten en hun samenwerkingsvaardigheden te verbeteren.

De workshop wordt uitgevoerd door middel van een interactieve en praktische aanpak, waarbij leerlingen worden aangemoedigd om samen te werken en hun eigen unieke bijdrage te leveren aan de creatie van de track zowel muzikaal als tekstueel en eventueel vocaal.

Docenten kunnen deze workshop vergelijken met een professionele opnamesessie, waarbij leerlingen de kans krijgen om hun eigen nummer op te nemen en te presenteren. Het biedt een unieke en waardevolle ervaring die aansluit bij de belevingswereld van jongeren en hun interesse in muziek en creativiteit.

PRIJS: € 195,-

THEMA: digitale muziek, beats, instrumenten

Over Ype Wielinga Cultuureducatie

Ype Wielinga geeft workshops over digitale muziek.

Contactgegevens

Ype Wielinga
ype@mail.com
www.ypewielinga.nl