Voorlichtingsfilm verslaving Film
Film

Voorlichtingsfilm verslaving

Voorlichtingsfilm verslaving Film

Een korte film over de strijd van een man tegen zijn alcoholverslaving die zijn geluk, persoonlijke groei en dromen in de weg staat

Op jonge leeftijd ben ik verslaafd geraakt aan alcohol en drugs met alle gevolgen van dien: dromen die in rook zijn opgegaan en een grote liefde kwijtgeraakt. Naast mijzelf heb ik velen om me heen ongelukkig gemaakt. Mijn jarenlange strijd om nuchter te worden heb ik gefilmd en dit is een rauwe, intense film geworden van 12 minuten. Hiermee wil ik jongeren waarschuwen voor de gevaren van alcohol en drugs.

Na het vertonen van de film volgt een Q&A en ga ik in gesprek met de klas. Hoe snel zijn we geneigd om te vluchten voor tegenslag, onzekerheid en kiezen we voor verdoving met iets dat verslavend kan worden. Naast alcohol en drugs zijn er o.a social media, gamen, energiedrankjes. Ik stel vragen aan de kaak zoals: Hoe kun je anders omgaan met de dingen in je leven die niet lekker gaan in plaats van verdoven? Welke levensvaardigheden zijn nodig om met het leven om te gaan? Het doel is de leerlingen te inspireren en motiveren het beste uit zichzelf te halen en ik geef ze daarvoor keuzes en handvatten mee.

Bekijk de teaser: https://www.youtube.com/watch?v=FhNLRx2q2qg&feature=youtu.be

PRIJS: in overleg

THEMA: de gevaren van verslaving

Over Trainers coaches

Communicatietrainingen, workshops en voorlichtingsfilms voor onderwijs.

Contactgegevens

Dan de Kok
info@trainers-coaches.com
www.trainers-coaches.com