The Big Mo Voorstelling
Theater

The Big Mo

The Big Mo Voorstelling

Publiek denkt mee, draagt thema's aan en maakt zo samen met de acteurs ter plekke de voorstelling

De interactieve improvisatievoorstelling The Big Mo maakt leerlingen enthousiast voor theater en cultuur. Onderwerpen worden zichtbaar en bespreekbaar gemaakt. Herkenbare situaties en thema's die leven bij de leerling worden gevisualiseerd. De verhalen van de leerlingen staan centraal, daarbij mag natuurlijk ook veel gelachen worden.   

ZO WERKT HET:

In de online omgeving (Microsoft Teams of Zoom) bereiken de acteurs met de leerlingen samen eenzelfde effect als wanneer de voorstelling op school plaatsvindt. Vanuit de studio van The Big Mo wordt verbinding gelegd (via Teams of Zoom) met de leerlingen in de klas. De acteurs spelen in de online omgeving, in wisselende herkenbare of soms absurde decors, de scènes met de ingrediënten die de leerlingen aandragen. En er is een lesbrief beschikbaar.

De voorstelling is per maximaal 4 klassen (zodat voldoende interactie mogelijk is), maar kan ook individueel gevolgd worden. Er is een goedwerkende internetverbinding nodig, een digibord met camerafunctie. De rest regelt The Big Mo.

PRIJS: € 1.450,- (per activiteit)

THEMA: Er kan een thema gekozen worden, denk bijvoorbeeld aan: seksualiteit, diversiteit, groepsdruk, verslaving, maar ook Kerstmis, vakantie of profielkeuze.

Over Stichting OTO, Theater in School

Impresariaat voor schoolvoorstellingen.

Contactgegevens

Femme Hammer
femme@theaterinschool.nl
www.theaterinschool.nl