Spot ONline Workshop
Theater Dans Muziek Film Beeldende Kunst Design Erfgoed Fotografie Technologie Literatuur

Spot ONline

Spot ONline Workshop

Cultureel en kunstzinnig online aanbod live vanuit onze eigen studio

Via deze online activiteit (die natuurlijk ook hybride of in de klas kan plaatsvinden) maken de leerlingen kennis met een of meerdere culturele organisaties en de bijbehorende disciplines. Stap in de rol van decormaker, maak je eigen rap, doe mee aan de cultuurkennisquiz en geniet van een magische show. Door middel van verschillende workshops leren de leerlingen het theater, de poptempel of het museum beter en laagdrempelig kennen. In samenspraak met de school wordt er gekeken naar een koppeling met de CKV-kerndoelen.

ZO WERKT HET:

Van tevoren wordt overlegd welke online communicatie tool (Zoom, Microsoft Teams etc.) wordt gebruikt voor het programma. Dat is per school verschillend, dus wij passen ons aan. Leerlingen kunnen vanuit de klas of vanuit huis inloggen. Voorafgaand ontvangt de school een PDF met daarin een uitleg en een draaiboek met bijbehorende linkjes. Daarin staat ook wat de leerlingen aan voorbereiding kunnen doen, afhankelijk van het gekozen programma.

PRIJS: € 15,-, € 20,- (per leerling)

THEMA: Online cultuuronderwijs

Over Kunsteducatie Nederland

Het doel van Kunsteducatie Nederland is om iedereen in Nederland in aanraking te laten komen met de veelzijdigheid van kunst en cultuur. Iedereen te laten ervaren dat cultuureducatie belangrijk is bij de ontwikkeling van zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld. Dit doen wij door het aanbieden van een uiteenlopend aanbod en de constante ontwikkeling van nieuwe workshops en projecten.

Contactgegevens

Adres: Floresstraat 7, Zwolle
Website: www.kunsteducatienederland.nl
Contact: Sil Loeters, sil@kunsteducatienederland.nl