In case of emergency

In case of emergency, break glass!

31 augustus 2022

1 min leestijd

Pim Nugteren

Een klas vol gillende tieners, stapels huiswerk om na te kijken. We begrijpen het volkomen dat het je dan wel eens eventjes teveel kan worden en je het liefst via de dichtstbijzijnde nooduitgang (of, letterlijk, door het raam) de school uit wil vluchten. Gelukkig hebben wij een betere oplossing!

We zijn er namelijk graag om je eraan te herinneren dat ook jij als docent gebruik kunt maken van jouw CJP om volop te genieten van kortingen op de leukste culturele activiteiten, lifestyle en gadgets! Hierbij een aantal tips om te voorkomen dat jij straks met een verhit hoofd voor de klas staat.

Even lekker ontspannen in de bios

Duik een paar uur een andere wereld in, zak weg in het comfortabele rode pluche en ontsnap van de dagelijkse werkelijkheid. Bij onder andere Vue, Kinepolis en Pathé scoor je korting met je CJP. Of probeer eens één van de vele filmhuizen waar je CJP-korting krijgt.

Laat je inspireren

Een prachtig schilderij. Je kunt er uren naar blijven staren en zo je verstand even heerlijk op nul zetten. Of je juist door allerlei werelden laten meeslepen. Kortom; een bezoekje aan een museum is altijd een goed idee. Of het nu het Rijksmuseum is, waar jij met maar liefst 50% korting naar binnen kunt, of één van de vele andere prachtige musea die ons land rijk is. Check snel op de website waar je allemaal nog meer terecht kunt.

Blijf fit en fiets naar het werk op je Swapfiets

Voldoende beweging zorgt ervoor dat je fit blijft zodat je het hoofd koel kan houden. Met CJP ontvang je 50% korting op een Swapfiets abonnement. Zo heb je altijd een goed werkende fiets om mee naar werk te gaan en maak je ook nog eens de blits op het schoolplein.

Zoef er vandoor als het je echt even te heet onder de voeten wordt

Wordt het je echt even teveel? Zoef er dan vandoor op je Check scooter of ga er even helemaal tussenuit met Flixbus. Niet omdat het moet, maar gewoon omdat het kan. Daar zijn die vakantie uren tenslotte voor bedoeld.

Check alle andere kortingen op www.cjp.nl!

Deel deze pagina