Activeren cjp educatie nordwood themes

Waarom het activeren van je CJP zo belangrijk is

13 april 2021

1 min leestijd

Mats_CJP

Maakt jouw school al wat jaartjes gebruik van de CJP Cultuurkaart, dan ben je vast wel bekend met het activeren van de CJP’s. Maar waarom moet dit? En waarom is het zo belangrijk?

Waarom moeten de CJP’s geactiveerd worden?

Je krijgt als school niet zomaar een bak digitale CJP’s via de mail. Daarvoor moet je eerst leerling- en docentgegevens uploaden in het scholenportal. Daarna kun je als budgethouder van jouw school uitnodigingen versturen aan leerlingen en docenten om hun CJP te activeren. Waarom dat activeren? Op deze manier kunnen we zien wie de CJP wel of niet actief gebruikt en weten we welke leerlingen en docenten we kunnen benaderen met ons CJP-aanbod.

Waarom is dat zo belangrijk?

Zonder activatie kun je geen gebruikmaken van je CJP. En dat is natuurlijk zonde, want met je CJP profiteer je van korting, voorrang en voordeel op musea, bioscopen, festivals, theaters, concerten en nog veel meer. Door het activatieproces weten we precies wie er geïnteresseerd is in CJP en zien we ook gelijk wie we nog een duwtje moeten geven om te activeren.

En waarom is opt-in op de nieuwsbrief van belang?

Hartstikke leuk zo’n digitale CJP, maar je hebt er niets aan als je er niets mee doet. Daarom versturen we elke maand nieuwsbrieven naar onze CJP’ers. Het aanbod van CJP is groot en divers en wij pikken de krenten voor jou uit de pap. Zo krijg je iedere keer een nieuwsbrief die speciaal voor jou geschreven is, met culturele activiteiten die passen bij jouw interesses. En dan kan het zomaar zijn dat je die CJP héél veel gaat gebruiken.

Deel deze pagina