Andrew umansky l5tru YN Kmm8 unsplash

Tijdens deze 5 activiteiten zit je op het puntje van je stoel

22 juni 2021

1 min leestijd

Mats_CJP

Door een verlaten pand dwalen, goochelen in een studio of een gigantisch potje Kahoot met de hele school. Tijdens deze 5 activiteiten zitten je leerlingen op het puntje van hun stoel.

Workshop: Spot Online

Stap in de rol van decormaker, maak je eigen rap of doe mee aan de cultuurkennisquiz. Tijdens Spot Online zullen je leerlingen zich niet vervelen. Leerlingen leren het theater, de poptempel of het museum een beetje beter kennen tijdens verschillende workshops.

Voorstelling: IJS & VIS

Dwaal door een leegstaand gebouw, langs kamertjes en gangetjes, bakken vol ijs en tonnen vol paling. De voorstelling IJS & VIS is een spannende coproductie van Firma MES, Het Nationale Toneel en Korzo. IJS & VIS speelt zich af in een leegstaand gebouw en dat is zo goed mogelijk gevangen in deze registratie.

Voorstelling: (….) een voorstelling die schijt heeft aan zijn eigen vage titel

Theaterkrant.nl zei het al: ‘Leraren van welk soort dan ook, neem al uw kinderen mee en bereid ze voor op het leven door een bezoek aan (….)’. Deze voorstelling van Theater Artemis is dan ook niet je gebruikelijke potje theater is. ‘Want als alles zo lekker duidelijk is, waarom voelen wij dan niks als we in onze armen knijpen?’, aldus de makers.

Voorstelling: The Big Mo

Ook in coronatijd worden hoogstandjes gemaakt. The Big Mo hoort zeker tot die categorie. Deze interactieve improvisatievoorstelling maakt uw leerlingen enthousiast voor theater en cultuur. In The Big Mo worden allerlei onderwerpen aangesneden en belicht en staan de verhalen van de leerlingen centraal. En daar mag best wat bij gelachen worden!

Voorstelling: Rob & Emiel, de magie van verbinding

Rob & Emiel zijn al jaren een begrip in de theaterwereld met hun verbluffende shows vol magie, mindreading en comedy. Nu nodigen ze uw leerlingen uit in hun studio in Hilversum, terwijl de rest van de klas (maar ook docenten, ouders en andere kijkers thuis) meekijken naar hun show. Een show met natuurlijk heel veel goocheltrucs, maar ook een spannende Kahoot-competitie en prachtige prijzen.

Meer aanbod checken? Kijk op CJP Educatie.

Deel deze pagina